baja.org / baja california / practice your own brand of freedom tm

copyright info webmaster
baja.org

Baja California er et land fyldt af modsætninger, med ørken og hav og en snorlige og ubrudt horisont, et land der tilbyder spændende og eventyrlige oplevelser, der vil genskabe ens fornemmelse for frihed, skønhed og fortryllelse eller simpelthen blænde ens forstand med sine spandestore margaritas. Hvadenten man er mand eller kvinde, turist eller rejsende, så er der ingen tvivl om, at Baja nok skal få krøllet ens mentale eksistensstof.

Informationer vil ikke kende grænser.

Baja.org er en website, hvor mange geografisk adskilte forfattere og programmører mødes. De har mindst to ting til fælles: en kærlighed til Baja og det, at vi alle benytter os af computere. baja.org er et bevidst kulturelt eksperiment.

Ideen har lige fra begyndelsen været en tro på, at hvis man giver folk redskaber at bygge med, så skal de såmænd nok ende med at bygge noget brugbart. baja.org er et miljø uden de store regler og hvor det er muligt at bringe internet -teknologien helt ud til dens kulturelle grænser. surf all day!

Hvem er det så, der tuner ind?
baja.org er granulatspisende utopikere, sømænd, solcellefolk, seriøse økologer, surfere, off-roadentusiaster, udødelige, vagabonder, dødbidere, doktorer, dykkere, lystfiskere, æggehoveder, miljøfolk, unge computertroldmænd, ingeniører, gamle, grå håndlangere, journalister og forfattere og fotografer fra mange lande. Der er en gennemgående følelse af "hvem er vi?, som overskrider de grænser, som venskabs- og bekendtskabskredse af sig selv udvikler. Se venligst vor site stats.